Kalapüük
30. oktoober 2012, 09:54

Taanlased on kohal!

Kolmapäeval 31 oktoobril Viljandis ja 28 novembril Tallinnas on järjekordsed õpitoad. Viljandis tuleb Janno Jaadla oma tarkusi jagama lutsu püügi ilust ja võlust. Võimalik, et suure pinnimise peale saate ka mõne nipi või nõksu teada, mis suhteliselt apla kala veel rohkem Teie poolt heidetud sööta võtma paneb JTallinnas räägib aga Martin Meier  „Kalailma“ saates palju kära ja huvi tekitanud In liner lantidest, mis on osutunud punase kala püügis vägagi efektiivseks.
Tallinnas räägib aga Martin Meier  „Kalailma“ saates palju kära ja huvi tekitanud In liner lantidest, mis on osutunud punase kala püügis vägagi efektiivseks. Kuna mees on ise seda teemat Taani ühe tuntuma harrastuskalamehe juures õppimas käinud ja landile eestiski ristsed ära teinud, siis on mida kuulata.
Ärge unustage ka seda, et neljapäev 1 novembril  tuleb Tallinnas oma teadmisi jagama loodusfotograaf Marko Poolamets.  Räägitakse pildistamisest nii vee all kui vee peal. Sellised pildid mida see mees teha oskab ajavad suu vett jooksma J
Kohtumiseni Kalastuskeskuses