Kalapüük
9. august 2013, 16:07

iTunes ja Google Play kutsuvad Kalale!

Eesti värskeim kalastusajakiri Kalale! on nüüd saadaval iTunesis ja Google Plays!AjakiriKalale! pakub lugemist nii meestele kui ka naistele, suurtele javäikestele, nii tõsisemale harrastajale kui ka algajalekalastajale. Ajakirjastleiad ohtralt kalapüüginippe, aga ka põnevat üldhuvilugemistveealusest Eestist. Samutitoob ajakiri lugejani haaravad persoonilood nii kalastusringkondadeskui ka laiemale avalikkusele tuntud inimestest, haaravad reisikirjadeestlaste kalaretkedest võõrastele vetele ning värvikad seigadkeskkonnainspektorite töömailt.
Eesti värskeim kalastusajakiri Kalale! on nüüd saadaval iTunesis ja Google Plays!

AjakiriKalale! pakub lugemist nii meestele kui ka naistele, suurtele javäikestele, nii tõsisemale harrastajale kui ka algajalekalastajale.

Ajakirjastleiad ohtralt kalapüüginippe, aga ka põnevat üldhuvilugemistveealusest Eestist. Samutitoob ajakiri lugejani haaravad persoonilood nii kalastusringkondadeskui ka laiemale avalikkusele tuntud inimestest, haaravad reisikirjadeestlaste kalaretkedest võõrastele vetele ning värvikad seigadkeskkonnainspektorite töömailt.

Tellivõi osta ajakiri Kalale! oma iPadi

siit

ja Androidi tahvlisse

siit