Kalapüük
10. märts 2014, 06:52

Kalale! nr. 5 NÜÜD MÜÜGIL!

Kalale! märtsi/aprillinumber jätab hüvasti talvega ning vaatab rõõmsal pilgul kevadesse. Kalale! märtsi/aprillinumber teeb juttu põnevatest, nii kalastajate seas kui ka laiemale avalikkusele tuntud persoonidest, erinevate kalade kommetest ning jagab praktilist nõu ja varustusesoovitusi muuhulgas kevadise särjepüügi ja Põhja-Norra paltusejahi osas.Foorumlased ja foorumlastestNagu ikka, astuvad nii ajakirjaniku- kui ka intervjueeritavarollis üles mitmed kalale.ee foorumis tuntud tegijad. Foorumlane Jones portreteerib Ida-Virumaa kalaässa Aleksei „Alekseialeksei“ Špalovit, uurib, milles peitub lendõngemeister Madis Messimase edu saladus, ning toob lugejani Kaido „Wimbu“ Puutamme särjepüügitarkuse.Põhjapolaarjoone taga korduvalt karastunud Replay jagab oma isiklikke kogemusi ja näpunäiteid edukaks paltusepüügiks Norras ning Rebaseonu serveerib vihjeid kevadiseks siiapüügiks Tallinna ümbruses ning haugipüügiks Ahvenamaal.Teadus ja seadusTavapäraselt vaatleme kalailma ka läbi

Telli Kalale! soodushinnaga – vaid 16,9 eurot maksev aastatellimus aitab säästa ajakirja kaanehinnast 28%! Telli Kalale! ja vaata lisaMÕNI NUMBER ON VAHELE JÄÄNUD?

Kalale! kõiki vanemaid (paberajakirja)numbreid, mida mujal enam saada pole, saab osta Kalastuskeskuse poodidest Tallinnas, Pärnus ja Viljandis.