Kalapüük
12. mai 2014, 10:29

Raiu oma ELU KALA raamatusse!

Mis on raamatus, see läheb ajalukku! Saada oma elu kala kalale. ee ja ajakirja Kalale! jutu- ja fotovõistlusele ELU KALA ning jäädvusta elu tipphetked raamatusse. Lisaks võid võita hinnalise auhinna: spinningurulli Shimano Stella või Shimano Biomaster!Milline on sinu elu kala? Haug? Karp? Merikas? Mingi muu kala? Või hoopis hiiglaslik koll, kes napilt ära pääses? Vahet pole.

Jutu –ja fotovõistluse paremad palad pääsevad raamatusse ELU KALA.Kuidas osaleda?Saada lugu ja/või pilt oma ELU KALAST märksõnaga „ELU KALA“ hiljemalt 31. augustiks* aadressil [email protected]

Nii lihtne see ongi!2 võimalust auhinna võitmiseks:1) Osale ELU KALA jutuvõistlusel! Pane kirja ja saada meile oma ELU KALA lugu: mis liiki ning kui suur ja raske ta oli? Millal, kuidas ja milliste püügivahenditega sa ta püüdsid? Kas ta võitles kõvasti? Või pääses ta põgenema? Jutuvõistlusel osaleva loo pikkus peaks olema vähemalt 2 lehekülge (4000 tähemärki). Võimalusel lisa ELU KALA loole ELU KALA pilte!

AUHIND: Shimano Stella spinningurull!2) Osale ELU KALA fotovõistlusel! Saada meile oma ELU KALA pilt koos lisainfoga: kui suur ja raske ta oli? Millal, kuidas ja milliste püügivahenditega sa ta püüdsid? Kas ta võitles kõvasti? Fotovõistlusel osalemiseks piisab ELU KALA piltidele lisatud lühemast kirjeldusest (max 3000 tähemärki).

AUHIND: Shimano Biomaster spinningurull!

PS. Teksti ja fotode saatmisega loovutab saatja kõik teksti ja fotodega kaasnevad autoriõigused AS Ajakirjade Kirjastusele. Kirjastusel on õigus kasutada materjale vabalt valitud kanalites.*pikendame elu kala jutu- ja fotovõistluse tähtaega 31. augustiniIllustreerival fotol: Raivo E. Tamm 7-kilose tõugjaga | Foto: Aivar Kullamaa (ajakiri Kalale!)