Kalapüük
25. august 2014, 21:00

Ajakiri Kalale! laiendab haaret

Ajakirja Kalale! välja andev Ajakirjade Kirjastus omandas osaluse Eesti suurimas kalastusportaalis kalale. ee ning võtab üle ka portaali haldamise. Portaali toimetajaks saab ajakirja Kalale! peatoimetaja Margus Müil.

„Kuna anname koos MTÜ-ga Kalale välja ajakirja Kalale!, siis leidsime, et mõistlik on ka portaali haldamine üle võtta ning siduda see rohkem ajakirjaga, mis on lugejate poolt väga hästi vastu võetud. Veebikeskkonna ja ajakirja sünergia võimaldaks pakkuda põnevamat originaalsisu kalale.ee portaali kasutajatele ja plaanis on ka muuta erinevate uute lisadega kalale.ee keskkonda kasutajatele veelgi atraktiivsemaks,“ lisas Ajakirjade Kirjastuse juhatuse esimees Tõnu Väät.Ajakiri Kalale! on ilmunud vaid aasta, aga saanud selle ajaga enim müüdud kalastusajakirjaks Eestis, mille tiraaž on 10 000 eksemplari ( http://www.eall.ee/ ). AS Ajakirjade Kirjastus on 28 ajakirja väljaandjana ning enam kui 600 000 lugejaga Eesti ajakirjade kirjastamise turuliider. Kirjastuse väljaannete hulka kuuluvad ajakirjad Kroonika, Eesti Naine, Naised, Teleleht, Kodukiri, Anne & Stiil, Tervis Pluss, Oma Maitse, Pere ja Kodu, TopGear Eesti, Kalale!, Jana, Käsitöö, Kodukirja lisaväljaanne Aed, Kroonika Kodu-eri, Sudoku ning ristsõnaajakirjad Ristik, Miniristik, Megaristik, Meistriristik, Pähklipureja ja Ripsik. Lisaks kirjastatakse kliendiajakirju ja raamatuid.

Ajakirjade Kirjastusele kuuluvad ka portaalid Perejakodu.ee, Anne & Stiili naistemaailm annestiil.ee, Toidutare.ee, Kroonika.ee, Ideesahver.ee, Raamat24.ee ja Ajakirjad24.ee. Lisainfo:Ajakirja Kalale! ja portaali kalale.ee peatoimetaja Margus Müil[email protected]666 2070Reklaam portaalis Kalale.ee ja ajakirjas Kalale!:Kristjan OravTel +372 666 2133Skype orav.kristjan[email protected]