Kalafest 2014. Foto: Aivar Kullamaa.
Kalapüük
6. november 2014, 22:00

Kalafest 2015 kestab kolm päeva!

Talve nael – festival Kalafest, mille raames peetakse maha ka suur püügivõistlus, on kasvanud kolmepäevaseks festivaliks.

Viljandi Kalafest on samuti Eestimaa talve lahutamatu osa. Igaaastasel festivalil püüab kala ja jahib 50 000-eurost jackpoti üle 10 000 inimese.

Auhinnaks sõiduauto

Kalafest toimub juba neljandat korda Viljandi linnas, maalilise Viljandi järve kaldal. Kalafesti suure kogupere-püügivõistluse eesmärk on tabada märgisega kalu (ahven, särg, kiisk). Üks kindel märgis toob püüdjale sõiduauto Renault. Kui automärgist ei püüta, loositakse auto välja kõikide märgikala tabajate vahel.

Selle aasta suurimaks muudatuseks on aga see, et festival paisub kolmepäevaseks. Nii pakub Viljandi järve ääres 13.–15. veebruarini toimuv Kalafest kõigile meelepäraseid sündmusi.

Festival algab reedel, 13.veebruaril, suure avapeoga otse järve rannas. Õhtuse avaürituse raames astuvad lavale Getter Jaani, Justament ja legendaarne Terminaator. Ei puudu ka suur ilutulestik ja muud üllatused!

Peavõit – 50 000 eurot!

Laupäev jätkab traditsioonilises rütmis, kus märgikalu on püüdma oodatud kõik, nii noored kui vanad.

Klassikaliselt on võistluse Jackpotiks 50 000 eurot ning keegi märgikala tabajatest sõidab kindlasti koju autoga. Lisaks on avatud lasteala, suur käsitöölaat ja kohal on ka parimad BBQ meistrid, kes valmistavad suurepäraseid kalaroogasid!

Pühapäeval toimub esmakordselt Eestis rahvusvaheline professionaalne talvine landiga kalapüügivõistlus. Kohale on oodata mitmete välisriikide esindusi. Võistluse reeglid ja täpne ajakava avaldatakse Kalafesti kodulehel www.kalafest.ee .

Kalafest 2015 piletite eelmüük algas novembri algusest, nii ühepäevapileteid kui ka fesitvali passe on võimalus osta kõikidest Ticketpro müügipunktidest üle Eesti ja ka Interneti vahendusel. Siinkohal ka väike vihje: Kalafesti pilet on väga hea jõulukingitus pere meespoolele või sõprusringkonnale!

.