Kalauurijad Arvo Tuvikene ja Martin Kesler annavad forelliraamatus ülevaate meri- ja jõeforelli eluviisidest ning elupaikadest. Foto: Arvo Tuvikene.
Kalapüük
30. detsember 2014, 22:00

Värske forelliraamat esitleb forelli eluviise ja erinevaid püügitehnikaid

Ajakirja Kalale! värskes forelliraamatus jagavad püügisoovitusi tuntud ja tunnustatud forellikütid Rein Truumets, Sven "Aapua" Laanet ja Madis Messimas. Kalauurijad Arvo Tuvikene ja Martin Kesler aga annavad ammendava ülevaate merika ja jõeka eluviisidest ning elupaikadest. 

Kas meriforell ja jõeforell on kaks erinevat või siiski üks ja sama kala? Kuidas „merikat“ ja „jõekat“ teineteisest eristada? Millist rooga forellist valmistada? Ja mis peamine – kust teda otsida ning kuidas kätte saada?

„FORELL. Eluviisid. Püügitehnikad. Retseptid.“ võtab kokku forelli eluviisid, vaatleb tema elupaiku ning annab nõu forelli püüdmiseks ja küpsetamiseks. Seda kõike teevad kalauurijad Arvo Tuvikene ja Martin Kesler, kogenud forellikütid Rein Truumets, Sven „Aapua“ Laanet ja Madis Messimas ning köögivõlur Pille Enden neile omasel lihtsal, ent sisukal moel.

Värsket forelliraamatut saab soodushinnaga tellida siit:

http://www.raamat24.ee/forell

„FORELL. Eluviisid. Püügitehnikad. Retseptid.“ on kolmas raamat ajakirja Kalale! kalaraamatute sarjast. Mõnusat lugemist!

.