Kalapüük
6. juuni 2016, 21:00

Team Favorite blogi: Kuremaa treening

29. mail läksin esimest korda elus Kuremaa järvele harjutama enne 4. juuni võistlust. Mingit eelinfot järve kohta ei olnud peale selle, mis Wikipedias kirjas, kirjutab Alexander Andrusenko.

Kõik alamõõdulised haugid tulid siiski twitchingu peale ja umbes 2.5-3.5 meetri sügavuselt täpselt randi pealt. Mingi pilt hakkas välja joonistuma küll. Tundus, et haug pilliroos ja madalas ei istu, pigem hoiab randi lähedusse. Paar potentsiaalset kohta sai leitud ja 4 mõõdus haugi saadud. Esimese korra kohta on ju täiesti OK tulemus. Kahjuks ei õnnestunud väga palju maad läbi püüda, järv on päris suur ja igale poole ühe päevaga ei jõua. Otsustasin järgmisel treeningul otsida veel potentsiaalseid kohti ja katsetada jigiga püüki. Üldiselt meeldib mulle püüda haugi pigem twitchinguvoobleritega, aga vahel harva peab ka jigiga püüdma, kui haug silikooni eelistab (õnneks suhteliselt harva).

Otsustasin veel nädala sees õhtul pärast tööd harjutama minna, sest ühest treeningust järvega tutvumiseks ei piisa. Sellest aga räägime järgmises blogisissekandes.