Foto: Pixabay
Kalapüük
5. märts 2019, 22:00

Kalatoitlane sundis reisilennuki tundideks maa peale jääma

„Kui ma ei saa kala, siis tuleb probleem,“ ähvardas Kanadas Vancouveri lennujaamas meeskonda äriklassi reisija, kes enda sõnul ei saa süüa liha ega gluteeni

Daily Maili teatel ütles anonüümseks jääda soovinud pealtnägija kohalikule telekanalile, et mees ei paistnud olevat purjus, aga hakkas pardameeskonda sõimama, kui selgus, et lennul ei pakuta gluteenivabasid ega taimetoidueineid. Probleemitekitaja kinnitusel ei saa ta liha ega gluteeni tarbida. 

„Ta oli reisisaatja suhtes väga riiakas ja jäme,“ kirjeldas pealtnägija. „Reisisaatja oli väga viisakas, pakkus talle erinevaid valikuid. Meest jättis see külmaks ja ta oli nagu „Kui ma ei saa kala, siis tuleb probleem. Ühel või teisel viisil ma oma kala saan – kas teie serveerite selle mulle või teen ma seda ise.“

Vahejuhtum sai alguse siis, kui reisilennuk valmistus teele asuma ja lennusaatjad panid kirja äriklassi reisijate toidusoove. Aga vallandunud mürgli pärast pidi piloot ruleerima lennuki tagasi värava juurde, et tülikas reisija lennult eemaldada.

Ent kuna meeskond oli ületamas oma tolle päeva töötundide limiiti, pidi lennufirma tooma kohale uue pardameeskonna. Nii väljus kell 14 väljuma pidanud lennuk lõpuks alles kell 19.30.

„Aitäh, p***evest. Mulle hirmsasti meeldis kell 4 öösel koju jõuda,“ kirjutas hiljem sotsiaalmeedias üks reisijatest.