Tarvastu koolilaste koharoog. Kuvatõmmis videost
Kalapüük
1. aprill 2019, 21:00

VIDEO | Aita parim koolilaste kalaroog kokanduskonkursi finaali

Tarvastu gümnaasiumi lapsed osalevad koos mitmete teiste koolide õpilastega kokanduskonkursil „Rimi Retsepti Meistriklass“ ning paluvad kalameeste toetust oma videole, mis kajastab maitsva kohakala valmistamist.

„Hei kalamehed ja kalanaised!“ kirjutas Tarvastu gümnaasiumi õpetaja Haja Ojarand. „Palume Teie abi. Käisime kalal ja valmistasime maitsva kalaroa. Nüüd loodame, et meie retsept (reklaamvideo) saaks palju „like’e“ ja jõuaks finaali. Vaadake meie lustakat videot ja laikige. Oleme iga hääle eest tänulikud!“

Klõpsake SELLEL lingil, vaadake videot ja andke oma hääl.

Konkursi käigus õpivad noored meeskonnatööd, kokkamist ning saavad teadmisi toitumisest. Tublimaid konkursil osalejaid premeeritakse, peaauhinnaks on 1000 tuhat eurot klassiraha. Lisaks ootavad tublisid kokkajaid erinevaid üllatused ning lisaauhinnad.

Kalaroogade poolt saab hääle anda kuni 7. aprillini – ja erapooletuse huvides peab Kalale.ee muidugi lisama, et meie poole üleskutsega pöördunud aktiivne Tarvastu kool pole sugugi mitte ainus konkursil osaleja. Ehk siis: kui meeldib hoopis mõne teise kooli kalaroa retsept, siis hääletagu südametunnistus.