Varsti ongi valmis! Ja rest on normaal mõõtudes, millele mahub tavaliselt 3 tk -1,5 kg latikat peale . Väheke lookas on , aga saab hakkama!
Blogid
16. september 2014, 21:00

Taas tõeline ahvena ( ja havi ) ralli!

17. septembril sai taas käidud Peipsi järvistul ja olla osaline suurte ja veel suuremate kalade püügis. Ütleks lausa, et toimus suurepärane ahvenaralli Peipsil koos KINO meestega laugh !
Kohe hommikul peale jõudes ja sihtkohta sõites mattis järve paks udu, mille vahelt püüdis läbi murda päike. Pilt, mis avanes läbi selle ilma võlude oli fantast omaette... surprise
Kohale jõudes lasime õnged sisse ja siis see algas ! Minul ahvenad kaaluga 820 g ja 750 g, Andresel 910 g, Ülol 740 g... jne. cool Sai tabatud ka mõned havid ja nii mõnigi seik nende välja toomisest sai kinopildile salvestatud.
 NB ! Pean tunnistama ka oma üht eksimust laugh ühe havi kahvamisel. Ära võta kunagi kala landiga molle ees, sest siis juhtub see mis juhtus meil surprise ! Aga õnneks sai oma viga parandatud ja isegi ilusamini veel kui tarvis (käega)!!!
Kino sai palju - nii 11 klippi, mida pakun teilegi vaatamiseks. Kindlasti tänan seejuures oma KINO-mehi yes yes Andrest ja Ülot. Oli tore ja lõbus TEIEGA, semud wink !!! 
 Landid, mis kaladele meeldisid, on videodes näha. Aga etteruttavalt mainin siiski, et RAPALA -JSR on parim !!! yes
 

 Parimat soovides ja õnne kalapüügis ka teistele !

Ixa .