Jäime rahule (y) !
Blogid
6. september 2014, 21:00

Ahvenaralli Peipsil

See ilm ja meeleolu, nagu me 7. septembril poistega (minu head semud Are Moora ja Ülo Laansoo) Peipsil tundsime wink , oli midagi enamat kui lihtsalt kalapüük ! yes
Vaikus yes , vabadus yes , superilus ilm yes , suured kalad yesyes ja tuju 100 % üleval angel

!!!

Sellisel hulgal suuremat sorti ahvenaid - isegi vanemad kalamehed ei mäleta tihtipeale, et ühe püügikorraga nii palju suurt triibulisi saab. Tavaliselt 1-2 nii umbes poolekilost ahvenat eksib mõnel paatkonnal kalameeste juurde ära ja kõik... aga see aasta tõotab tulla tõeliselt suurte ahvenate aasta Peipsi järvel.

Loomulikult annab see ka tulevale talvehooajale mõeldes lootust neid toredaid kalu jää altki tabada cheeky , mida ma (me) eriti loodame ja ootame smiley !
Aga 7. Septembrist rääkides veel niipalju, et kui paljudega me kohapeal ka ei rääkinud, oldi päevaga rahul. Kui peatuda lantidel, siis ikka paremini ja suuremaid kalu tõi Rapala Jointed Shad Rap yes ! Et see tõesti nii oli, saab näha ka juuresolevatelt piltidelt.
Omalt poolt tänan kindlasti veelkord ilmataati ja Peipsi järve, ning oma supersemusid Ülo Laansood yes ja Are Moorat yes

Parimte soovidega, Ixa .