Lõpp-produkt sai maitsev !
Blogid
13. september 2014, 21:00

Tõestatud: liikvel on suurte ahvenate aastakäik !

Pühapäev algas sõiduga Varnjasse. Kui kogu sõidu ajal oli loodus mattunud paksu udusse, siis pärale jõudes polnud udust enam jälgegi. Veidi tugevam tuul puhus üle järve Venamaa poolt meie kaldasse, tekitades sellega paraja lainetuse (ette rutates mainin ära, et peale lõunat oli järv taas rahulik). yes

Sissejuhatuseks sai klõpsutatud mõned huvitavad ja samas ka sünged pildid - ühel pildil on näha ka Piirissaare poolt tulevat hiidlainet... Ja siis kalale! 

Kala võtuga hommikupoolikust lõunani midagi kiita ei olnud, mis on samuti näha mõnelt pildilt, kus mõnel mehel kisub asi uniseks. frown Seevastu hiljem algas tants ja trall SUURTE triibulistega smiley ! Igal mehel õnnestus mitu kena 500+ kena ahvenat tabada yes , minu suurimateks jäid sellel päeval triibu 720 g ja triibuke 750 g. cool

 Sain ka kolm mõõdus havi, kelledest suurim küündis pooleteise kilo kanti.

Üks kuradima vinge kala tuli Arele kah otsa, aga mis edasi sai, vaadake videost... surprise

Nagu ikka näris sel päeval ahven paremini Rapala vooblereid, kuid nimme sai hea võtu käigus proovitud ka teisi landibrände (Westin, Savage-Gear, Salmo, Cotton Cordelli). Needki töötasid ja isegi tõid mõne triibukese paati, kuid mitte nii hästi nagu seda teeb Rapala Jointed Shad Rap ! ! !

Ega ei oskagi muud eriti lisada, kui et Peipsil on SUURED yes ahvenad cheeky ! Paistab, et tänavu on liikvel suuremat sorti ahvenate aastakäik ja loomulikult jääb lootus neid ka püüda talvel jäält, mis pakub omamoodi elamust.

Aaa, selle püügipäeva varustusest siis kah:

Ritv : Shimano Beastmaster MH 2.40m 3.5-28g

Rull : Shimano Exage 3000 SFD

Liin : Sufix 832 0.10 mm

Haugikaitsevahend nööri ja landi vahel: volframtross 15 cm ja 10 kg. 

Kohtumiseni järvel ja parimat soovides,

Ixa !