Ligi 11 kilo meheilu. Vaat siis sulle särjelkäiku!
Blogid
10. november 2014, 22:00

10,98 kilo isast havi!

Ehkki selle kalalkäigu peaeesmärk oli saada särge, pani õhtule ilusa punkti ELU KALA - peaaegu 11 kilone isane haugijurakas.

Kerisin viimasena välja elussööta, kui kaldast umbes 4 meetri kaugusel keegi rabas. Loomulikult haakisin valel ajal, aga õnneks oli naine mõni aeg tagasi saanud ühe väikse särje, pikkusega nii umbes 13cm.

Panin selle otsa ja viskasin õnge umbes 5 meetrit eelmisest võtukohast kõrvale. Põhimõtteliselt kohe toimus võtt ja tundus, et siit tuleb vast 5kg ära... Hirmus oli aga ehmatus, kui kui keegi õnge käest ära tahtis vedada!

Õnneks jõudsin siduri lahti keerata ja kui lõpuks kala nägin, oli üllatus suur. Kokkuvõttes toimus kala väsitamine 5 minutit. Selle sisse mahtus kolm tõsist sööstu sügavusse ja väike rabelemine kaldal, kuna kahv oli loomulikult ununenud autosse.

Tegu oli meessoo esindajaga, kaaluga 10,98kg. Veel pärast sisikonna eemaldamistki oli elukas priske, kaaludes siis 9.4kg.

***

NB! Kui tahad OMA elu kala lugu teistega jagada, pane lugu kirja ja saada koos pildiga Kalale! toimetusele aadressil [email protected]

Parimad lood avaldatakse ajakirjas Kalale!

**