Blogid
1. detsember 2014, 22:00

Kätesoojendaja – kalamehe asendamatu abimees!

Kätesoojendajad kuuluvad külmal ajal iga kalastaja kohustusliku põhivarustuse hulka. Tegemist on ideaalse abivahendiga just kõigile neile, kes viibivad looduses või külmas järjest pikki tunde ning teavad, mida tähendavad tõelises meretuules külma saanud käed. 

Nüüd on selleks aga ootamatult uus ja põnev lahendus, mis muudab paljud olukorrad, kaasarvatud kalastamise, tunduvalt sümpaatsemaks ja mõnusamaks. Üks võimalus ebameeldivast olukorrast välja tulla ja külmatunnet leevendada on kanda endaga kaasas pisikesi padjakesi, keemilisi soojendajaid, seda just nii-öelda hädajuhtumiteks.

Tegemist on iga kalamehe unistusega, sest soojendajad ei ole kallid ega kaalu palju.

Näiteks kätesoojendajate kaal on vaid 43 g paar. Mis peamine – mõni minut õhu käes hoitud soojendaja saavutab taskus või kinnastes keskmise temperatuuri 57°C, maksimumtemperatuuriks võib olla aga lausa 69°C.

Lisaks kätesoojendajatele on Only Hot tootesarjas olemas ka spetsiaalsed jala-, varba- ja kehasoojendajad. Viimased võivad õigesti kasutades anda sooja kuni 12 tunni jooksul. Spetsiaalsed kätesoojendajad annavad sooja vähemalt seitsmeks tunniks, nad on 100% naturaalsed, ei sisalda ohtlikke kemikaale, pole ei toksilised ega tekita allergiaid. Keemiline soojendaja sisaldab spetsiaalset kemikaalide segu, mis on pakendatud õhku läbi laskvasse mikropoorsesse kotikesse. See hoiab kemikaalide segu pakendis ja reguleerib hapniku juurdepääsu selleks, et tagada optimaalne temperatuur. Kemikaalidest nii palju, et soojendajad sisaldavad rauda, söögisoola, vett, aktiveeritud sütt ja vermikuliiti. Viimane on looduslik mineraal. Nagu loetelust juba näha, on kõik koostisained naturaalsed ja võiks isegi öelda, et looduslikud. Mikropoorne kemikaalide kott on omakorda pakendatud hermeetilisse kilepakendisse, mis takistab hapniku juurdepääsu tootele ja seeläbi väldib toote enneaegset „käivitumist“ ning hoiab tootes olevat vett seal kinni.

Kätesoojendajat võib kasutada vahetus kontaktis nahaga. Samas ei soovitata seda hoida pika aja jooksul samas nahapiirkonnas. Teiste toodete puhul tuleks kindlasti vältida otsest kontakti nahaga, näiteks jalasoojendaja pannakse saapasse, kusjuures soojendaja ja naha vahele peaks kindlasti jääma sokk.

Kehasoojendajat ei liimita mitte nahale, vaid alusriiete välisküljele.

Lisaks juba eespool mainitule, on kindlasti märkimisväärne, et kätesoojendajate hinnaklass on sama, mis tops kuuma kohvi või kakaod lähimast bensiinijaamast, seega tasub nad pikemal retkel kalale või lihtsalt loodusesse kindlasti kaasa võtta.

Jaapanis toodetud Only Hot soojendajad on müügil hästi varustatud kalastuspoodides nagu:

Kalastuskeskus, Salmo-ga kalale, Bo-bo fishing, Türi kalastuspood, jt.

Lisainfo ja hulgimüük: [email protected], tel. 53097201