Blogid
1. november 2016, 22:00

Jääst ja jääpuuridest

Eelseisva talve valguses tutvustame jääpuure ja proovime selgusele jõuda, milline on just see kõige sobilikum.
Jääpuur Nero Sport on valmistatud eelkõige arvestades sportliku kalapüügi vajadusi. Puur on võimeline läbistama jääd kiiremini, kui teised sarnased mudelid. Selline tulemus on saavutatud tuginedes pikaajalisele kogemusele ja tugevale insenritööle. Puuri terade nurk ja kinnitus on just arvestatud puurimise kiirusele. Samas on arvestatud ka jõu säästlikusega, et kalalkäik ei lõpeks ühe augu puurimisega.Puuri mugavamaks kokkupanekuks ja transpordiks on puuril kasutatud eraldi välja töödeldud kinnitust, mis võimaldab puuri mugavalt ja kiiresti nii kokku panna, kui seada tööasendisse.Lisaks on rõhku pandud ühenduslüli jäikusele mis tagab, et peale tööasendisse viimist on jääpuur ühenduslülist sirge, mitte ei jää nurga alla nagu pahatihti juhtub mõningate teiste mudelitega.Veidi tehnilist juttu juurde. Kaal 2,3 kg. Puurimissügavus kuni 105 cm.Pikkus transpordiasendis 112cmPikkus tööasendis 165 cm. Spiraali pikkus 62 cm. Puuri diameeter 110 mm.Puurile on võimalik paigaldada erinevaid terasid. Kiireks puurimiseks on soovituslikud 110 mm terad.Suuremate aukude tegemiseks ei ole teil aga vaja kaasa võtta teist puuri, vaid puuril saab terasid hõlpsasti vahetada ja puurida erineva suurusega auke.Millised ja millise augu jaoks on sobivad? Paigaldades sellele puurile NERO 130 mm terad, saab puurida 122 mm läbimõõduga augu. Paigaldades NERO 130M mm terad saab puurida 142 mm augu.Lisaks sellele kõigele saab puuril kasutada eraldi müüdavat vahetükki millega saab puuri muuta akutrelliga sõbraks. Lihtne, kerge, mugav transportida, kiire, universaalne ja lõpuks ka veel elektriline.

Ei, ei me ei ole veel lõpetanud. Nüüd hea uudis reisisõpradest kalameestele. Jääpuuride valikus on oma kindla koha leidnud NERO Mini, mis oma mõõtmetelt jääb kohe kindlasti teistele puuridele alla. Seda ainult mõõtmetelt, kindlasti mitte oma jõudluselt. Asjadesse rohkem selgust tuues kirjutan numbrid välja. Kaal 2,15 kg. Spiraali pikkus 36 cm. Pikkus tööasendis 160 cm, pikkus transpordiasendis 63 cm. Selline pisike, kuid tõhus jääpuur on NERO jääpuuride mudelivalikus olemas.

Kokkuvõtteks saab vaid öelda, et avastamisrõõmu NERO puuride tootevalikus jagub ja erinevaid mudeleid on igale maitsele.