Blogid
16. november 2016, 22:00

Ilmus retseptiraamat merekalade valmistamisest

Raamatus "Merekalad Merriti moodi. 49 head retsepti omamere kaladest" annab Merrit Kiho head nõu, mida hõrgutavat valmistada meie mere värsketest kaladest.  

Selles raamatus taolisi ekstreemseid retsepte ei pakuta. Siin lähtutakse kolmest käsust: värskus, värskus ja veel kord värskus.

Toit on püha. Küllap on kõigil rahvastel oma muinasjutt vägevast vee-elukast, kes täidab kolm soovi. Kui me ei taha lõhkise küna ette konutama jääda, peame oma tahtmistes jääma mõistlikkuse piiridesse ning hoidma puhta oma põhilise toidulaua, mere. Siis võime ka edaspidi tõsta lauale värske kala ja hakata keelt limpsates kokkama.

Rõõmu tervislikest kalatoitudest!

Raamatu leiad siit: http://www.raamat24.ee/merekalad-merriti-moodi/