Blogid
3. märts 2017, 22:00

Kevad algab Kipsalas koos aktiivse puhkuse ja sportimisvõimalustega!

Sel aastal saabub kevad Riias Kipsalas eriti uhkelt, tuues endaga kaasa üritused „Recreation & Sport 2017”, „Hunting & Fishing 2017“, „Motorcycle 2017” ja „Baltic Boat Show 2017”. Üritused toimuvad messi raames 24.–26. märtsini Riia Kipsala rahvusvahelises näitustekeskuses. Kolmepäevane mess toob kokku erinevate alade entusiastid – sportlased, maailmarändurid, kalastajad, jahimehed, mootorratturid, purjetajad ja ekstreemsportlased. 

Kalastusfännid saavad tutvuda kõige uuemate kalastustarvetega. Messil on kohal eksperdid, kes konsulteerivad algajaid ja jagavad nippe „vanadele kaladele“. Neile, kes unistavad piraka kala püüdmisest kaugetes vetes, pakub Eholotes.lv kalastustuuri Soome, Turu saarestikku. Kui oled aga hoopis jahihuviline, ootab Sind Kipsala messil lai valik jahivarustust, relvi ja riideid.

Loomulikult on tähelepanu pööratud ka sportimisvõimalustele. Toimuvad erinevad loengud ja töötoad. Eksperdid jagavad vastuseid kõikidele Sinu küsimustele. Lisaks teooriale saavad külastajad osaleda ka füüsilise treeningu töötubades. Kes ise mingil põhjusel sporti teha ei taha, saab vaadata, kuidas teised seda teevad. Nimelt on võimalus imetleda noori hip-hop-tantsijaid, elada kaasa käesurumisvõistlusele ja jõutõstjatele.

Kui armastad aktiivset elustiili vaheldumisi aktiivse puhkusega, oled oodatud märtsi viimasel nädalavahetusel Kipsalasse!

Mess on avatud 24. ja 25. märtsil kl 10.00–19.00 ja 26. märtsil kl 10–17.

Uuri lisa siit: http://www.bt1.lv/sports/index.php?link=10000000

Osta pilet siit: https://sports-lv.ticketforevent.com/en/