Blogid
20. aprill 2017, 21:00

Elukala Viljandi järvest: 1,37 kg

 Ühesõnaga, olen siin käinud kodujärvel Viljandi igal vabal momendil, et katsetad oma uut mikrojigi komplekti ehk Volžanka "võlukepikest". Kohe esimene katsetus Suurel Reedel kinkis kena ahvenamammi, kelle kaaluks oli 650 g!
 

Siis sai siin käidud mõnel hommikutunnil enne tööleminekut ja kah käsi korralikult kalaseks saadud 300-680 g kaladega. Ühel hommikul oli lausa pidu, kokku tabasin 4 tk, kes kõik C&R.

 
Nüüd aga siis eilse(20 aprill) päeva juurde. Oi kurat, ikka veel värin sees ja emotsioon on nii laes, et kohe ei teagi, mida ja kuidas seda ära seletada, mis tunne on tabada (julgen väita) oma elu kala! Just nimelt, tabada mikro-varustusega "ahvenate vanaema", triibuke kaaluga 1370 g!smiley
 
Mitte ükski teine suurim tabatud kala minu elus (havid 8 ja 10 kg ning koha 2,5 kg) pole sellist fiilingut ja naudingut mulle veel pakkunud, kui see kodujärve "mõõdus" triibu. Malfrid oli kah jälle õnneks õigel ajal õiges kohas koos oma kahvaga ja tänu temale sai see protsess ka kinosse võetud. Eks ma tänan teda veel heldelt mõne kalastusnänni näol hiljem.yes Ritv olevat ikka päris vibulookas olnud ja sidur korraliku kõrinat laulnud, rääkis hiljem Malfrid, mida mina ekstaasis olles üldse ei mäleta (olin oma maailmas).angel Nagu see kalavanaema kui ka kõik ülejäänud tabatud triibulised jätkavad oma toiminguid rõõmsalt järves edasi.laugh

C and R !

 Nüüd, kui lubate, siis tooksin oma mikrojigi varustuse andmed kah teieni, sest äkki keegi soovib kah neid mõõdus kalu püüda ja naudingut saada. Ritv - Volžanka Stilet 2,0 m 0,5-5 gRull - Daiwa Legalis 1500 HANöör - Sufixi Nanobraid 0,04 mm ja 2,8 kg Peibutisi hoiab ja aitab vahetada "00" suuruses lõks ilma pöörlata.

Tänane elukala himustas mootoriõli värvides ja 4 g jigipeaga peibutist.Sügavust oli püügikohas 6 m, nii et 4 g peaga silikoon sai pikalt hõljuda ja kala peibutada. Ja lõpetuseks teile, sõbrad - tuleb uskuda sellese, mida sa teed, siis tuleb ka oodatud tulemus!

 Minu väike statistika kilo ja pluss tabatud afonjade kohta:1)koht Peipsi järv, aasta 2011 ja tabatud jäält püügil kombainriistaga 1,12 kg2)koht Peipsi järv, aasta 2012 ja tabatud jäält püügil kombainriistaga 1,1 kg3)koht Peipsi järv, aasta 2014 ja tabatud trollides Rapala JSR-ga täpselt 1 kg4)koht Viljandi järv, aasta 2017 ja micro jigiga "elukala" 1,37 kg !!!

 

I Love This Game !

Selged pildid,

Ixa