Foto on illustreeriv.Foto: Pixabay
Kalapüük
4. juuni 2019, 11:19

Õngemees leidis püütud kala kõhust kihlasõrmuse ja julguse (2)

Christopher Eggington leidis lõpuks endast julguse ja pealehakkamise elukaaslasele abieluettepanek teha, kui koos püütud kala kõhust ilmus välja kihlasõrmus.

50-aastane Christopher ja 48-aastane Sandra Bidgood on olnud koos viis aastat, kirjutas Mirror. Mehe sõnul oli ta juba mõnd aega mõelnud naise kosimisele, kuid lõpuks sai otsustavaks üks tänavune kalalkäik.

Chris ja Sandra olid koos Lincolnshire’is Chapel St Leonardsis kalal ning äsja ostetud uus püügivarustus tegi head tööd. „Lasime enamuse kaladest vette tagasi, aga jätsime kaks endale õhtusöögiks,“ meenutas mees.

„Kui tagasi koju jõudsime, siis asus Sandra toitu valmistama. Ma pole kunagi kalarookimises kuigi osav olnud, nii et jätan selle töö alati Sandrale ja ta pole vastu. Korraga kuulsin kiljatust ja ümber pöörates nägin erutusest värisevat Sandrat, käes sõrmus.“

Chris oli juba mõnd aega tahtnud Sandrale abieluettepaneku teha, kuid ei suutnud veel leida julgust, et see küsimus välja käia. Kui Sandra oli kala kõhust sõrmuse leidnud, otsustas mees, et nüüd on õige aeg teda naiseks paluda.

„Mina ei pannud sõrmust kalasse,“ kinnitas mees. „Võin vaid oletada, et kala oli selle millalgi enne seda alla neelanud, kui me ta kinni püüdsime. Aga kogu lugu lühidalt: Sandra ja mina oleme nüüd kihlatud.“

Kala kõhust leitud sõrmus võetigi kihlasõrmusena kasutusele, kuid eelnevalt tuli seda põhjalikult puhastada.