Kodututute loomade varjupaik PaljassaaresFoto: Martin Ahven
Loomad
1. august 2019, 11:30

Kõik loomasõbrad oodatud! Tallinna loomade varjupaik tähistab nädalavahetusel kolmandat sünnipäeva

Laupäeval tähistab Tallinna loomade varjupaik kolmandat tegutsemisaastat. Sünnipäeva puhul oodatakse külla nii suuri kui ka väikeseid loomasõpru.

Sünnipäeva puhul on varjupaik kokku pannud ka meelelahutusprogrammi. Kell 13.15–13.45 saab näha koerte agility sõud, 14.00–15.30 heategevuslikku näitussõud, kus osalevad nii varjupaiga tublimad koerad kui ka külalised väljaspoolt. Pärast seda lõigatakse lahti tort.

Ka lastele on mõeldud – toimub kassimänguasjade valmistamise töötuba, teha saab näomaalinguid ning kujundada portselanist enda lemmikule joogi- või sööginõu, lisaks saab joonistada!

Varjupaiga elanikud võtavad hea meelega vastu ka kingitusi: varjupaik palub soovijatel loomadele sünnipäeva puhul tuua kvaliteetset konserv- ja kuivtoitu, mis on mõeldud kassipoegadele või koertele.

Tallinna loomade varjupaiga aadress on Paljassaare tee 85. Uuri lisa Facebookist.

Külalistel tasub arvestada, et nädalavahetusel toimub Tallinnas suur triatlonivõistlus, mille tõttu on mõneks ajaks suletud varjupaiga läheduses olevad tänavad.

Kohale soovitatakse tulla mööda Sõle ja Sitsi tänavaid ning kasutada ühistransporti, sest buss number 59 ja trammid lastakse läbi.

Kell 7.30-9.30 on suletud Tööstuse-Sitsi-Kopli ristmik (läbi lastakse vaid võimaluse korral). Liiklus avatakse uuesti kell 9.30-11.00. Kell 11.00-17.30 suletakse taas varjupaiga juurde viiv ristmik, kuid võimaldatakse läbipääs iga natukese aja tagant.