Eesti kalapüügi ja kalastusfotograafia Chuck Norris ehk Igor Nael on selle pildi nimeks pannud „Peipsi ahnikud“. Ära kõhkle kõvade piltnikega rinda pistmast ja saada oma kõva kalapilt konkursile – võita võib igaüks! Foto: Igor Nael
Kalapüük
12. september 2019, 11:07

Osale Kalale! fotokonkursil „Kõva Kala 2019“ (3)

Ajakiri Kalale! kuulutab välja fotokonkursi „Kõva Kala 2019“. Osalemiseks tee järgmist:

1. Leia oma fotode hulgast üks ilus, meeleolukas, humoorikas, võimas või huvitav pilt, kus peal Eestis või eestimaalase püütud kala ja mis on tehtud sellel aastal. Kalamees ise, varustus, lapsed, loomad ja loodusvaated on boonuseks. Kala peab olema eksponeeritud väärikalt: puhas, veretu, mõõdus ja õigesti käes hoitud.

2. Laadi pilt üles veebikeskkonda konkurss.ohtuleht.ee/kovakala või edasta meili teel [email protected]. Pildi soovitatav pikema külje pikkus on 3000 pikslit.

3. Foto laadi üles või saada hiljemalt 10. detsembriks (kaasa arvatud).

Kindlasti pane juurde autori nimi, kontaktandmed ja võimalikult palju infot pildil oleva kala kohta: liik, kaal, pikkus, püügiaeg, -koht, -vahendid (nt: käsiõng, ööuss).

Konkursifotosid hindab Kalale! žürii ja arvesse lähevad ka internetis antud hääled.

Konkursi kokkuvõte ja parimad fotod ilmuvad ajakirja Kalale! 2020. aasta jaanuarinumbris ning veebikeskkonnas Kalale.ee.

Fotokonkursi võitja saab auhinnaks kaupluse Kalastus.eu kinkekaardi 100 euro väärtuses ning ajakirja Kalale! aastatellimuse. Teise ja kolmanda koha omanik saavad samuti kingiks ajakirja Kalale! 12 kuu tellimuse.