Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Ilm
Kalale! Looduses
Loomad
Kasulik
Retseptid ajakirjast
Katenevi päevikud
IXA blogi
Foorum
Eesti Mets
Kalapüük
Ülepüügi valguses: ameeriklased valmistavad ubadest tuunikala ja kasvatavad laboris kalarakke
(3)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(3)
värskemad
parimad
vanimad
Eino Taruk
3. detsember 2019, 17:23
Olen söönud mõlemat, nii ülikaalist kaaviari kui ka valgumarja. Maitseomadustelt on valgumari kaugelt üle.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
kui ei sobi süüa siis pole liha puudust
3. detsember 2019, 17:22
Endil on paljudes jõgedes aasia karpkala nii palju, et kala ei mahu ujuma, aga süüa seda ei sobi ameeriklastel, sest see on alaväärtuslik kala nende silmis.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Kas
30. november 2019, 05:46
uba-tuunikalakese maimuke on roheline herneke?
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
TELLIMINE JA KOJUKANNE
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
apple
android
KOMMENTAARID (3)