Kalapüük, foto on illustreeriv.Foto: Pixabay
Kalapüük
17. detsember 2019, 10:05

OTSE KÜMPI: ahvenapüük lõppes kalamehele purunenud hammastega

USAs Tennessee osariigis juhtus ühe kalamehega verine õnnetus, mille tagajärjel soovib ta ilmselt tänavu jõuluvanalt kaht uut esihammast.

Foxi Newsi teatel oli Adam Riser hiljuti Nashville’is kahe sõbraga kalaretkel, kui pidi korraga loobuma nii mõttest suurt kala saada kui ka seda samal päeval süüa.

„Hakkasin haakima suurt ahvenat ja lõpetasin sellega, et sain 15grammise volframist raskuse otse sahtlisse,“ kirjutas kalamees Instagramis, juures foto verisest suust.

„Hambad ... kellele neid ikka vaja on, eks?“ viskas ta samas nalja.

Riser on võistluskalamees ning vahetult õnnetust näkkas tal korralik kala – haakimise hetkel aga põrutas volframraskus mehe sõnul otse kui „lingust visatuna“ talle vastu suud ning lõi kaks esihammast puruks.

„Mul on õnnestunud pääseda tosinatest tagasi minu pihta põrganud lantidest, aga seda ma isegi ei näinud,“ tõdes kalamees. „Sõprade näod olid õudust täis, kui vaatasin nende poole oma hambatüügastega, veri suust voolamas. Meil oli tund püüki veel ees. Kuna see [vigastus] väga valus ei olnud, siis pidasime [paadi] kinni ja püüdsime enne lõpetamist veel paarist august.“

„Kindlasti oleks võinud veel hullemini minna,“ leidis Strider, et tegijal kalamehel juhtub nii mõndagi.

Hoiatus: nõrganärvilistel ei tasu allolevat pilti vaadata.