Emerson A-100 taskunuga.
Kasulik
20. märts 2020, 17:00

Elu mugavamaks!

Jagame lugejatega huvitavat matkavarustust, mis on meile viimasel kuul internetiavarustes silma jäänud.
Mäluga metallist raamiga päikseprillid Flexon.

Mäluga metallist raamiga päikseprillid Flexon

Tavalised aviator-stiilis päikseprillid, mis maksavad päris valusalt. Põhjuseks raami materjal – see on nn mäluga metallist. Vääna sangasid või ninale toetuvat traati kuidas tahad, see võtab vaikselt jälle endise kuju.

Hind 192 eurot

Flexon.com

Emerson A-100 taskunuga.

Emerson A-100 taskunuga

Veidra välimusega, kuid tugev ja kvaliteetne nuga igaks elujuhtumiks. 9 cm must tera on vastupidav ja hoiab kaua terav. Kallis? Jah, aga see-eest USAs tehtud.

Hind 160 eurot

Bladehq.com

RoverTac multirööriist.

RoverTac multirööriist

Soodsa hinnaga multitööriist sisaldab endas mustaks anodeeritud roostevabast terasest haamrit, kirvest, näpitsaid, nuga, saagi, kruvikeerajaid, avajat, kalarookimistera ja muud. Kenas vutlaris, mida saab ka vööl kanda.

Hind 20 eurot

Amazon.com

LE LED pealamp.

LE LED pealamp

Matkatoodete testimisele pühendunud veebilehe gadgetreview.com hinnangul 2020. aasta parim pealamp on peas mugav, valgustab neljas erinevas režiimis, kannatab mõnevõrra niiskust ja mis peamine – ei maksa tervet varandust. Õigemini öeldes, kannatab auga välja võrdluse tippbrändide kordi kallimate lampidega.

Hind 7 eurot

Amazon.com

Thermacell Radius Zone sääsepeleti.

Thermacell Radius Zone sääsepeleti

Ei ole enam kaua jäänud – varsti on sääsed kohal. Vääramatult, nagu alati. Eestis mitme mudeliga ennast tõestanud Thermacell pakub uut ja matkale sobivat sääsepeletit. Tootja lubab, et see töötab ühe laadimisega 6,5 tundi. Toimeaine on lõhnatu ja selle balloonikesest jätkub 40 töötunniks.

Hind 41 eurot