Loomad

KOROONA JA VEGANLUSE SUHTED: kas loomade söömine viib inimkonna lõpuks hauda? (16)

LISA KOMMENTAAR

Soola Pekk26. märts 2020, 09:16
"Sepikut ja sealiha seda mina sööksin. Naisi mina armastaks ja muud ma ei teekski" !!!
Juustulaadne Toode26. märts 2020, 09:08
Tore et leiti süüdlane,laborist lahtipääsenud viiruse teod saab ajada liha kaela ! Parimad ajad emakesel maal on lõppenud ja inimesi liiga palju.Puhastust ongi vaja.
Analüütik25. märts 2020, 23:07
Liha on inimesele vajalik - VALE! Sellisel juhul oleks kõik veganid pärast 5-10 aastat surnut, kuid millegi pärast ei ole. Inimene on algupäraselt kiskja - TÄIESTI VALE! Inimene on omnivoor, mitte karnivoor. Omnivoorid ei ole kiskjad. Kui inimene oleks kiskja, ei peaks ta liha töötlema/küpsetama, et seda süüa. Bakterid ja viirused, mida liha sisaldab, ei murra kiskjaid vaid millegi pärast inimesi. Nii palju liha, kui inimene tänapäeval sööb, ei ole kunagi varem söödud. See aga põhjustab peale koroonaviiruste ka palju teisi haigusi, nagu näiteks vähk ja südametegevuse häired.
varem söödi ehk rohkemgi26. märts 2020, 23:00
Ikka mammutit püüti ja söödi. Alles hiljem hakati juurikat kasvatama ja sööma. Inimene sõi ka toorest liha, lihtsalt aju olemas olu tõttu on ta õppinud töötlema ja maitsestama. Seetõttu on kadunud ka vastupanuvõime toore liha suhtes. See on olnud vajalik selleks, et kogu aur ei läheks seedimisele ja toidu püüdmisele, vaid tekiks aeg ka muudeks toiminguteks. Poleks inimene "puu otsast" alla tulnud, seediks siiani toorest liha. Mis ei tähenda, et me nüüd enam liha ei vajaks. Liha on ainus, mis toidab. Niisama õilmitsemiseks ja peegli keerutamiseks piisab kapsalehest ka.Aga elamiseks toitu vaja
kahjuks on inimene algupäraselt kiskja.25. märts 2020, 21:25
See on olnud kogu inimkonna eksisteerimise vältel. ME SÕIME JA SÖÖME LIHA. Väita, et meie lihasöömine nüüd alles karistatud sai, KUS VEGANID POPULAARSUST nõuavad, on lapsemeelne ja hullult egoistlik. Nad poleks üldse sündinudki, kui nende vaarisad-emad elamise asemel idutseks ja ennast imetleks.
khm25. märts 2020, 20:36
veganite märgunenägu...
Manivald 25. märts 2020, 20:22
Küll ajab ikka rumalat juttu. Liha on tervisele väga kasulik.!
Eevi25. märts 2020, 20:09
Ehk on aeg pöörduda suurfarmide juurest tagasi väikekarjapidamisele? Liha on inimesele vajalik, see on fakt!
Analüütik25. märts 2020, 19:59
Sööge oma liha ja oodake, kuni uus koroonaviirus kusagil Euroopas alguse saab - miks ka mitte Rakvere lihakombinaadist, kus erinevad lihaloomad üksteisega kokku puutuvad ja hea võimaluse annavad viiruste muteerumiseks nii, et need ka inimestele nakkaks.
juku25. märts 2020, 16:18
See suht ühe mätta otsast vaadatud ja kaunikesti lapsik jutt. Nagu on soovitus koroona puhul sooja teed ilma suhkruta juua, kuna viirus armastab suhkrut. Kuidas see välja näeb, viirus tunneb magusat eemalt ja tuleb? Selge ju, et viirus võib suhkrust toituda, kuid inimeses on nii suhkruid kui muid aineid viirusele toiduks küllaga ja kas nüüd jood selle klaasi teed suhkruga või ilma ei muuda hetke seisu küll kuidagi.
Ilmselt saab varsti selgeks, et globalism erinevate kultuuride vahel on viga.25. märts 2020, 16:10
Need haigused on toonud inimeste hulka s#sööjad. Näiteks Hiinas pistetakse delikatessidena elusaid r0tipoegi, nahkhiiri. süüakse kassilha, madusid. putukid, usse, koeri j.n.e.. Eriti veel kiimalised vanamehed, kes tahavad igasuguste eksootiliste suupistetega oma hääbuvat potentsi ergutada. Võtavad tõemeeli keskaegseid ja antiikseid imeravimeid. Sealhulgas eksootiliste loomade mitmeid kehaosi. Ja muidugi mõista mitte küpsetatult või praetult. Ikka toorelt või näiteks kuivatatult. Ime siis, et viirused levivad! Ei kujuta ette, et meie inimesed igasuguseid keskajanõmedusi täht-tähelt võtaksid.
Iga asi paistab sedapidi, mispidi teda vaadatakse.25. märts 2020, 15:53
Inimestel on muresid praegu niigi kuhjaga, see sekt võiks vähemalt mõnda aega vakka olla.
See veganlus25. märts 2020, 15:43
On tõesti asi mis viibki inimkonna hauda. Inimene on loodud segatoiduliseks, juba aegade algusest peale! Inimene VAJAB loomset valku, ilma selleta kängub inimene. Peatage veganite terror!
Arvata ja väita võib mida tahes25. märts 2020, 15:34
Ahvinimese omaaegsele kiirele arengule homo capiensiks andiski tõuke just üleminek segatoidule, seega ka loomsele valgurikkale toidule. Pigem kaldun arvama, et immuunsüsteem on nigelavõitu juurkanärijatest veendunud taimetoitlastele.
Veendunud veganeid ei ole looduses olemaski.25. märts 2020, 15:49
Ka taimetoidulised loomad maiustavad võimaluse korral loomsete saadustega. Närilise, r0tid-hiired sööva märksa parema meelega loomseid saadusi. Ja näiteks armsad käbikuningad oravad rüüstavad iga võimaluse korral linnupesi, söövad linnumune kui ka juba koorunud, verisulis linnupoegi. Taimeoidulised inimahvid ja ka teisedki söövad igal võimalusel putukaid ning tõuke, kui neid tabavad. Samuti süüakse ära ka karjade vahelises võitluses hukkunud vaenlased, samuti kätte saadud võõra karja ahvipojad. Veised ja ka metsas elutsevad sõralised pistavad poegimise järel kinni valgurikka platsenta.
modereerimine25. märts 2020, 15:54
Veendunud veganeid pole looduses olemas. Võimaluse korral maiustavad loomsete saadustega ka muidu tuntud taimetoidulised. Nagu oravad, mitmesugused a h v i d, paljud taimetoidulised poegivad emasloomad, närilised ja paljud paljud teised. tõin konkreetseid näiteid eri liikidest. Aga moderaator modereeris muidugi selle ära. Põhjendatud ning konkreetsete näidetega juttu siin ei soosita.