Foto: tootja
Kasulik
21. aprill 2020, 06:00

5 kalapüügimängu Androidile

Kui kalale minekuks aega pole või vaja kinni pidada rangest karantiinist, võib kätt proovida nende Androidile mõeldud mängudega.

3DCARP

Üks väheseid tasulisi kalapüügimänge. Siin on kaheksa järve ja neli jõge, kus saab püüda kuni 28 erinevat kalaliiki. Üks tõsiseltvõetavamaid kalamänge üldse, kuid paraku pole see näinud värskendust 2018. aastast, nii et võib ette tulla vigu.

Hind 0,99 eurot

ACE FISHING: WILD CATCH

Üks populaarsemaid kalamänge. Selles saad sättida kalastustarbeid oma soovi kohaaelt, reisida erinevatesse kohtadesse, püüda mitmesuguseid kalu ja palju muud. Samuti saad ülemaailmses edetabelis võrrelda oma tulemusi teistega. Mäng on nn freemium: tasuta, aga kui tahad vingemaid võimalusi, tuleb nende eest eraldi maksta.

THE FISH MASTER

Lihtne arkaadmäng. Sa lased oma rakenduse alla ja kerid üles nii palju kalu kui jaksad. Mängus on versiooniuuendusi, mis võimaldavad jõuda veelgi suuremale sügavusele enamate  kalade püügiks.

Samamoodi tasuta, kuid paremad optsioonid on saadaval lisaks makstes.

FISHING BREAK

Lihtne kalapüügimäng. Mängijad püüavad sadu erinevaid kalu kaheksast erinevast kohast. Graafika on lihtne, isegi liiga, kuid käib küll.

Tasuta, kuid võimalusega maksta paremate võimaluste eest.

FISHING HOOK

Üks neist kalapüügimängudest, mis üritab keskenduda realismile. Mäng on siiski üsna lihtne.