Eesti uudised

EESTI UURIJATE KURB AVASTUS: Kongos talvitunud lind söödi ära (6)

LISA KOMMENTAAR

Eesti mees12. aprill 2024, 19:53
Mõtetu tegevus ei ole see rõngastamine ? Jäi oma rõngaga kuhugile kinni ja pisteti nahka... mõtetu aja ja raha rsssursi rasiskamine. tuhandeid linde taga ajada ja mingeid rõngaid külge toppida.
Eesti Mats13. aprill 2024, 15:08
Teatud seltskonna arvates ongi kõik alus-, loodus-, täpisteadused, ammuksis sotsiaalteaduste ressursi raiskamine. Kõik tuleb kohe ja kiiresti keset nägu haigutavast põhjatust august sisse ajada..
nii ongi12. aprill 2024, 17:51
Samamoodi süüakse meid ka ära
Peretuttav musträästaisand. Mõni aasta tagasi12. aprill 2024, 16:53
päästsin ta näljasurmast, kui ta liigvara kohale jõudis, ja paks lumi uuesti maha tuli. Tänavu on kohal, kui ta varem tervitas mind, siis nüüd kahtlustab ta mind mõrvas. Aastaid varem sai ta kaasa vist surma, ja siis tegi ta suve jooksul puuriidale kolm pool pesa üksteise kõrvale. Möödunud suvel tegid nad puuriida otsa jälle pesa, pojad see ja puha. Ühel ööl oli emalind koos poolvalmis pojadega kadunud, vaid üks sulg vedeles. Isalind kahtlustas mind, mina jälle omakorda nugist. Kass oleks pesa lõhkunud ja sulgi oleks kõikjal vedelenud. Varem õnnestus ta eluke paremini. Ka punarind on kohal.
Loetu põhjal12. aprill 2024, 16:25
Näe, enam ei mäleta, kuskil sealmail söödi veel hiljuti inimesi. See oli selline tava, rahvuskomme seesugune, ja pereisa ütles ennem söödivalmistamist lastele, et toiduga ei mängitaks.
aga12. aprill 2024, 17:52