Eesti uudised

Saaremaa looma- ja linnupargi kängurupoeg jäi emast ilma (11)

LISA KOMMENTAAR

Riina22. aprill 2015, 12:33
Milleks üldse loomapargid on?Milleks kasvatatakse jaanalinde ja kängurusid?Ikka selleks et algul näidata ja raha kasseerida ja siis ära süüa.Neile,kel nii palju raha,ja nii palju sööki olnud,et ei tea enam,mida süüa,et veidigi mõnutunnet tekiks.Pidage vahet! Samal ajal kui Eestis on 200000 inimest kes vajavad toiduabi ja tegelt palju,palju rohkem,kes söövad pudrulöga ja kui väga veab saavad tulisoolase konservi 5-e E -ainega või lausa nitrititega,et vähike kosuks.
Kahtlema paneb nende inimeste rõõm nende mõistuses,kes elevil käisid vaatamas Pärnusse luhaniitu ja kõrkjaid sööma toodud lihaveiseid.Inimesed rõõmustasid,loomade nägemine teeb norm.inimesel tuju heaks.Aga kui neid sügisel elektrikepiga veokisse aeti,kas siis ka rõõmustasid.Või kas taipasid,milleks nad on ja mis neist saab.Huvitav,kust saavad näit.restod oma metsloomaliha?
Hakkajatelt" talunikelt ja jahimeestelt.
sosoh22. aprill 2015, 11:59
Väikese lapse hägustamata nägu on pandud netti ... kus on zoovõrdõiguslikkuse voliniku ... silmad?
Jumala õige jutt22. aprill 2015, 11:22
See loomapark tuleks ülse üle vaadata ja ära likvideerida.
Ehk22. aprill 2015, 11:20
on mõni kiisust või kutsust kasuema võimalik. Kuigi ma ei tea - äkki nende piim ei kõlba pisikängurule
mats22. aprill 2015, 10:40
Sellele vennale oleks parem vastu pead anda, mitte aga raha uue känguru ostmiseks .Raha andke parem sellele kes poega kasvatama hakkas.Need ongi igasugu lontrused,kes arvavad hakata rahvale eksootiliste loomade näitamise eest raha kaseerima,aga söötmiseks ja muuks raha pole,isegi mitte 1000-det eurot.Üks samasugune poolearuline võttis jälle Tallinnas sea lemmikloomaks,pärast ei oska mida peale hakata,pidi turvakodusse andma.Pole mõtet üle oma varju hüpata,kui kahe kõrva vahel midagi ei ole.
Miks peaksin annetama?22. aprill 2015, 10:36
põlglik22. aprill 2015, 10:32
Vabandust, aga minul selle peremehe vastu küll mingit sümpaatiat pole. Ah et ei ole aega kängurupoega toita... Aga kui teine, hea südamega mees on ta üles kasvatanud, siis see aeg, et ta endale tagasi tuua, ikka leitakse. Ilmselt ei jätku aega aitähki ütelda.
Aga raha kerjamiseks juba teist päeva intervjuusid anda, seda on!
Loomapidamise luba tuleks selliselt ära võtta!
Tõeliselt hooliv mees,22. aprill 2015, 10:05
kes selle loomakese emmeks hakkas. Ehe pärl igasuguste hulgas. Kust nad küll tulevad? Armastust sulle ja Pisikesele!
Tauber22. aprill 2015, 09:30
Tundub,et vale inimene on hakanud loomapidajaks.Ei saa selle inimese mõttemaailmast päriselt aru ,kes hakkab kokku korjama eksootilisi loomi-enda ja laste rõõmuks-aga nüüd kui on jama majas siis teatab,et tema küll ei suuda väikest kängurupeebit üles kasvatada ja raha uue känguru ostmiseks ka pole.Võiks ikka nii olla,et kängurud elaksid Austraalias,kus nad ei peaks külmetama või siis äärmisel juhul kusagil loomaaias,kus on nende pidamiseks loodud vajalikud tingimused ja loomad oleksid ,spetsialistide silma all
Teeme ära22. aprill 2015, 08:56
Tehke kindlasti korjandus! Avaldage arveldusarve number! Me aitame!
A22. aprill 2015, 08:08
Raha uue känguru ostmiseks kerjab, aga nii palju südant ja hakkamist pole, et väike Ruu ise üles kasvatada...Kas loom ise sinu juurde tuli, et saaksid teda turistidele näidata??