Kerli Kivilaan, Minibull Rocky, Kristiina TammikFoto: /www.instagram.com/minibullrocky/ /www.instagram.com/bertthecocker/www.instagram.com/kristiinatammik/
Inimesed
30. august 2018, 12:43

TOP 10 | Kümned tuhanded fännid Instagramis ehk Eesti kuulsamad lemmikloomad, kellel tasub silma peal hoida (3)

Instagram on tõeline võlumaa, kus saame osa säravatest tegelastest. Lisaks lauljatele, näitlejatele, kultuuri- ja teistele avaliku elu tegelastele, saab jälgida ka loomade maailma. Nii mõnigi karvane-suleline sõber on Instagramis kogunud jälgijaid rohkem kui Koit Toome või Karl-Erik Taukar. Siin ülevaade loomakestest, kellel tasub silm peal hoida!

Instagrami loomariigi staarid on vaieldamatult need haruldased Ibiza podenco'd, keda jälgib 41 000 silmapaari. Koeratõust nii palju, et Ibiza podenco kuulub jahikoerte rühma. Algselt aretati nad lõhna ja hääle järgi saaki jahtima. Tänapäeval on nad jahi- ja seltsikoerad. Graatsiliste koerte perenaiseks on Kristiina Tammik.

 

Mom Mango, keeper Kiwi and uncle Carlos. @eddietheretriever helped with the photo :)

A post shared by Kristiina and Ibizans (@kristiinatammik) on

Instagramis löövad lained ka buldogid. Esimesena tutvustame teile Prantsuse buldoge Lolat ja Pepet, kelle seiklusi jälgib 37 100 Instagrami kasutajat. 

 

I like you a lottle - it’s like a little, except a lot💛

A post shared by besties LOLA & PEPE ♥ (@lola_pepe_frenchies) on

Hugo nimelise Prantsuse buldogi tegevustel hoiab pilku peal 22 900 silmapaari. Buldogi esivanemateks on bullenbeisserid ja mastifi-tüüpi koerad, keda kasutati valve- ja võitluskoertena Assüürias, Kreekas, Egiptuses ja Roomas. Koerakesed kuuluvad seltsikoerte rühma.

 

/ Bog boy 🤓

A post shared by H U G O (@mr.frenchbulldog) on

 

/ Midsummer day 🔥#jaanipäev

A post shared by H U G O (@mr.frenchbulldog) on

Instagrami lemmikloomade seas on ka Otto-nimeline korgi, kelle omanik ja Instagrami konto haldaja on teadaolevalt viiekümnendates aastates meesterahvas. Welsh Corgi Cardigan ja Welsh Corgi Pembroke on kaks tõugu, mida peetakse vanimateks Briti saartel. Legendide kohaselt on nad nőiutud koerad. Mööda Walesi rohelisi künkaid vedasid nad haldjate ja nőidade tőldu, karjatasid nende loomi, olid väikestele rüütlitele hobuste eest. Välimuselt sarnaneb korgi rebasega. Ottole elab Instagramis kaasa 12 800 inimest. 

Kui rääkida haruldastest koduloomadest, siis üks nendest on kindlasti oravatüdruk Kiisu. Instagrami tutvustuses on kirjas, et tegemist on loomakesega, kes oleks linnu eineks saanud, kui tulevane perenaine Airi poleks teda päästnud. Kiisule meeldib oma perenaist kasutada ronimispuuna ja toiduks armastab orav loomulikult pähkleid. Instagramis jälgib Kiisu tegevusi 19 500 kasutajat. 

Kasutajanime all Orav Kribu võib leida erinevaid pilte looma ja linnuorbudest, keda konto kasutaja Virge Võsujalg on abistanud. Orav Kribu kontot jälgib 12 800 inimest.

 

Is sleeping time

A post shared by Kribu The Squirrel 🐿 (@orav_kribu) on

 

everything will be fine.

A post shared by Kribu The Squirrel 🐿 (@orav_kribu) on

Instagrami staarloomade seas on ka bullterjer Rocky. Omanik on rääkinud, et kasutajakonto tegi ta koerale seetõttu, et kummutada arvamust nagu tegemist oleks jäärapäise ja temperamentse tõuga. Huvitav fakt on Rocky juures see, et vaamata kuuldustele selle koera temperamendi kohta lõpetas Rocky edasijõudnute koertekooli oma klassi parimana. Samuti on teada, et Rocky jaoks on ülitähtis oma pererahva lähedal viibimine ning füüsilise kontakti hoidmine. Oma empaatiavõimet on bullterjer välja näidanud sellega, et kui keegi kõva häälega kiljub või kui läheduses nutab laps, tahab Rocky alati hääle omanikku lohutama ja aitama minna. Omanik kutsub Rockyt hellitavalt ka delfiiniks, kuna Rockys pole märkigi kurjusest ega pahatahtlikkusest. Rocky seiklustel hoiab Instagramis silma peal 5800 jälgijat.

 

When did I become such a handsome young man?! 😎😏 📸 @kristiinatammik . Friends, see you today at 5PM at @loomelinnak where @purina is throwing a launching party for #purinabeyond and a charitable portrait photo auction with proceeds going to @varjupaikademty 🖤 You can also meet some of my handsome buddies such as @rull_the_bulldog @mr.frenchbulldog @elliegrace_staffy @domxbruno @lola_pepe_frenchies @eddietheretriever @ottodecorgi #purinaeesti #simply9 . #minibullterrier #minibully #minibullterriers #minibull #miniaturebullterriers #miniaturebullterrier #miniatyrbullterrier #bullterrier #bullterrierworld #bullterrierpuppy #bullterrierlove #bullterriers #bullybreed #theworldofbullies #puppiesofinstagram #pup #petsagram #proudbullterriers_feature

A post shared by Rocky the Minibull (@minibullrocky) on

Laulja Karl Erik Taukar ja tema elukaaslane Kerli Kivilaan tutvustasid möödunud aasta suvel oma uut neljajalgset pereliiget kokkerspanjelikutsikat, kellel nimeks Bert. Värsked "lapsevanemad" tegid Berdile ka kohe Instagrami konto, mida jälgib 1680 Instagrami kasutajat. 

 

wanna learn a quick weight losing trick? 😝 hair by @mariannrivik

A post shared by Bert the Cocker Spaniel (@bertthecocker) on

Kuigi seltskonnatäht Triin Tulev on enda Instagrami konto eemaldanud, seikleb seal edasi tema hallikarvaline lemmikloom kass Grace the Pawesome. Triinu kassi jälgib Instagramis 1553 inimest.

 

In my favorite park with my hoomans🌺 #kadriorupark

A post shared by 🐾Grace the Pawesome🐾 (@pawesomegrace) on

Muusikagurmaani Madis Nestori ja tema disainerist elukaaslase Helene Vetiku oranžikarvalist kassikest Lord Puss-Pussi jälgib Instagramis 635 kasutajat. Kassike on pärit loomade varjupaigast.

 

I lick 🍐 stay healthy! #lordpusspuss

A post shared by Lord Puss-Puss (@pusspusslord) on